ASPB Ladies Day op 23 mei 2019

 

Kom naar de ASPB Ladies Day op donderdagmiddag 23 mei 2019 in Arnhem!

Jij bent, als vrouwelijke medewerker, partner of meewerkend familielid van een ASPB-lid, prima op de hoogte van het wel en wee binnen het bedrijf. Je weet ook het nodige van het vak af. Misschien leidt je mede het bedrijf of doe je de administratie (naast een baan en gezin). Als vrouw, vriendin, medewerkster of misschien dochter weet je dus zeer goed wat er speelt binnen het bedrijf. Ben je misschien wel de belangrijkste adviseur.

Kom naar onze eerste speciale bijeenkomst voor alle (mee)werkende vrouwen in het schoorsteenveegbedrijf. Onder leiding van Paula Harte ga je met elkaar in gesprek over de balans tussen werk en privé: hoe hou je het werk goed georganiseerd? En in het bijzonder voor de partners van de ASPB-leden: hoe kom je toe aan een leven naast het bedrijf?
De middag biedt tijd voor kennismaking, ervaringen delen en van elkaar leren. En natuurlijk voor gezelligheid! Ook hebben we een inhoudelijk programma: we gaan in op de social media rond het ASPB-bedrijf. Naast een inventarisatie van de social media die jouw bedrijf gebruikt, gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn om het bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.
Aan deze middagbijeenkomst zijn geen kosten verbonden.
Aanmelden: graag! Stuur een mail met naam en adresgegevens naar info@aspb.nl